Počelo novogodišnje ukrašavanje Novog Sada

09:11:00 03.11.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Počelo je novogodišnje ukrašavanje Novog Sada. Gradnici JKP "Stan" postavljaju osvetljenje u Zmaj Jovinoj i drugim ulicama u centru grada.

Počelo novogodišnje ukrašavanje Novog Sada

To je prvi deo priprema za praznike. Kada te stare lampice budu postavljene, što bi trebalo da se desi do početka decembra, stići će nove, koje će takođe biti okačene.

"Zavod za izgradnju grada" raspisao je tender za kupovinu novih svetlećih ukrasa, a među njima je dopuna za zavesu svetiljki koja stoji na Gradskoj kući, ali i plaštovi svetiljki koji će biti postavljeni na drveću na Bulevaru oslobođenja. Među novim ukrasima u centru biće i svetiljka u obliku golubice, simbola grada.

Počelo novogodišnje ukrašavanje Novog Sada

Biće okićena i raskrsnica Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara kod "Merkatora", a još 48 svetlosnih elementa biće postavljeno na nekoliko kružnih raskrsnica u gradu.

Praznično ukrašavanje grada ranijih godina počinjalo je oko 10. decembra.

foto: zigns.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Ana

, *.nsurbanizam.rs

Ove godine dekoriše i Beograd i Novi Sad mesec dana ranije, cilj da se podstaknu ljudi da više troše u novogodišnjem raspoloženju. Sa smanjenjem plate, kaznama i silnim najavama otimanja para od naroda, bilo koji povod kazna 100 000, ove godine pravićemo poklone, i ići samo u susedni market. Ali mogu računati na strance i političare.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?