Počelo postavljanje novogodišnje rasvete

08:10:00 16.10.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Postavljanje novogodišnje rasvete počelo je u ponedeljak u centru, a planirano je da ceo grad bude ukrašen do 1. novembra.

Počelo postavljanje novogodišnje rasvete

Ekipe JKP „Stan” koriste povoljne vremenske prilike da montiraju i isprobaju dekorativnu rasvetu da bi, ukoliko neke lampe nisu ispravne, mogle na vreme da ih zamene.

Planirano je da novogodišnja dekoracija bude postavljena u centru grada, odnosno u Zmaj Jovinoj, na Trgu slobode, Trgu republike, u Ulici kralja Aleksandra, na Bulevaru oslobođenja, u kompleksu Dečje bolnice, kao i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Radnici JKP „Stan” trenutno montiraju staru rasvetu, a u toku je i nabavka nove.

Grad nabavlja više do 100 svetlosnih lančanica različite namene, koje će biti postavljene na nekoliko lokacija, kao i 16 dekorativnih motiva za kandelabre, 3D dekorativne figure, 153 dekorativne svetlosne lančanice s motivima ledenica, zatim dekorativne motive šume i Deda Mraza. Osim toga, biće kupljen i ukras s natpisom OPENS, simbola Omladinske prestonice Evrope.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

NV

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nad se da ove godine nece biti izostavljen u ukrasavanju Bulevar Oslobodjenja oko zeleznicke stanice,kao predhodne godine.To su ipak na neki način vrata Novog Sada,ipak ima gradjana koji koriste zeleznicki prevoz kao i autobuski pa se bas tu prvi put susrecu sa našim gradom.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?