Počelo praznično kićenje Novog Sada

15:11:00 09.11.2023, Komentara: 1

Novi Sad - Radnici JKP „Stan“ počeli su sa kačenjem novogodišnje rasvete u Novom Sadu, otprilike u isto vreme kao i prošle godine. Kako navodi 021, ukrašavanje je krenulo od Dunavske ulice, gde su radnici počeli da postavljaju rasvetu prvo na fasade zgrada.

Počelo praznično kićenje Novog Sada

foto: ilustracija

Radnici „Stana“ postavljali su ukrase koji su i prethodnih godina viđani na gradskim ulicama.

Troškovi kićenja, kao i čuvanja novogodišnje rasvete su ove godine nešto skuplji u odnosu na prošlu i iznose 31 milion dinara, navodi portal. Prošle godine je u ovu svrhu dato 22,5 miliona, 2021. je dato 15 miliona, a 2020. i 2019. godine skoro 12,7 miliona dinara.

Mada su troškovi održavanja porasli, verovatno neće biti novih ukrasa kao ranijih godina, jer (za sada) nema nikakve javne nabavke, a do praznične sezone je ostalo nešto malo više od mesec dana.


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

NV

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Naravno kada je obican narod u pitanju i njihovo zadovoljstvo i sitne radosti kao ukrašavanje grada za praznike onda se prebrojava svaki dinar.A koliko imamo poslanika i ministarstava to niko ne prebrojava.To malo više košta ovu našu malu Srbiju nego praznicno ukrašavanje grada!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
25°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1009.5 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?