Počelo prijavljivanje za kreativne sekcije "Art Kvart - Start"

17:11:00 11.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Mladi Novosađani, starosti od 12 do 18 godina, moći će u naredna tri meseca da učestvuju u brojnim radionicama u sklopu projekta "Art Kvart - Start", koji se održava u sklopu promocije kandidature Novog Sada za "Evropsku prestonicu mladih".

Počelo prijavljivanje za kreativne sekcije "Art Kvart - Start"

Zainteresovani se već od danas mogu prijaviti na neku od sekcija koje će biti na sledećim lokacijama: likovna i vajarska sekcija u Srednjoj umetničkoj školi "Bogdan Šuput", plesna sekcija u školi na Tvrđavi u Petrovaradinu, a filmska sekcija u Adrenalin parku na Telepu.

Prijavljivanje je putem mejl adrese artkvartstart@gmail.com.

"Art Kvart Start" će se kasnije spojiti sa projektom "Lepota naselja", koji čine dramska i muzička sekcija, a odvijaće se na Novom naselju u saradnji sa OŠ "Prva vojvođanska brigada".

Projekat organizuje udruženje građana "Novo kulturno Naselje" u saradnji sa Egzit fondacijom. Ciljevi su decentralizacija sadržaja za mlade, Uključivanje mladih iz perifenih delova grada u kulturne i edukativne programe kao i upućivanje mladih jednih na druge. Takođe cilj je podizanje nivoa svesti i edukacija mladih o negativnim posledicama diskriminacije i agresivnog ponašanja, kroz teorijske diskusije i kreativno izražavanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 3 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?