Počelo uređenje poslednje deonice ulice Feješ Klare na Telepu

07:08:00 14.08.2024, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Put“ počeo je pripremne radove za asfaltiranje treće deonice ulice Feješ Klare na Telepu, od Ćirila i Metodija do Bulevara patrijarha Pavla, čime će biti završeno asfaltiranje kompletne ulice.

Počelo uređenje poslednje deonice ulice Feješ Klare na Telepu


Prošle nedelje su završeni radovi na asfaltiranju deonice od Kotorske do Ćirila i Metodija, a u prvoj nedelji avgusta asfaltirana je deonica od Rudničke do Kotorske ulice.

Pripremni radovi za presvlačenje novim asfaltom izvode se i u Novosadskoj, Vojvođanskoj, Ribarskoj i ulici Boška Buhe u Futogu gde se radi na još tri lokacije: u ulicama Svetozara Miletića, Vuka Karadžića i Rade Kondića juče su uređene bankine čime su radovi u tim ulicama završeni.

Pored toga, u Sremskoj Kamenici se nastavljeni su radovi na asfaltiranju i uređenju autobuske okretnice, kao i popravka saobraćajne površine.

Nastavljeni su radovi na popravkama kolovoza na državnom putu Rumenka - Kisač, a počele su i popravke kolovoza na delu Bulevara Evrope od Kornelija Stankovića do Rumenačkog puta. Na Bulevaru Jovana Dučića i Bulevaru kneza Miloša kao i u Filipa Višnjića raskopane površine dovedene su u tehnički ispravno stanje.

Na Bulevaru Evrope, u zonama škola u Futogu i Rumenki kao i na raskrsnici Beogradskog keja sa Trgom neznanog junaka izvedeni su radovi na održavanju i obeležavanju saobraćajne signalizacije.


Foto: JKP Put


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
12°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1014.1 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Pet 8° - 18° Jak vetar
Sub 6° - 17° Jak vetar

Anketa

Kupate li se na Štrandu?