Počeo da saobraća voz od Novog Sada do Bara

19:06:00 16.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Počeo je da saobraća dnevni voz od Novog Sada do Bara i obratno. Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.

Počeo da saobraća voz od Novog Sada do Bara


Voz od Novog Sada do Bara saobraća od 14. juna do 15. septembra. Voz 1131 iz Novog Sada polazi u 8.20 časova, a u Baru je u 20.37 časova.

Iz Bara voz polazi u devet časova ujutru, a u Novom Sadu je u 20.28 sati. Ovaj voz saobraća od 15. juna do 16. septembra.

– Saobraćaj dnevnog barskog voza je organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje. Na relaciji Novi Sad-Bijelo Polje putnici će se prevoziti novim Štadler vozom, a na relaciji Bijelo Polje-Bar, vozom koji u svom sastavu ima putnička kola sa sedištima. Imajući u vidu da je saobraćaj voza organizovan sa presedanjem u stanici Bijelo Polje, putnicima koji uz voznu kartu kupe rezervaciju mesta u iznosu od 3 evra, rezervisana su i mesta za sedenje od stanice Bijelo Polje – navode u „Srbijavozu“.

Cena vozne karte na relaciji Novi Sad-Bar je 23,80 evra, dok je na relaciji Beograd centar-Bar 21 evro. Rezervacija mesta za sedenje iznosi tri evra.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
25°
Vlažnost: 74%
Pritisak: 1003.5 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Sre 20° - 30° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 20° - 28° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Kupate li se na Štrandu?