Počeo Exit, Hitna pomoć prve večeri imala 47 intervencija

09:07:00 08.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Sinoć je počeo Exit na kojem se, tokom četiri festivalske večeri, očekuje više od 200.000 posetilaca. Prvo veče proteklo je relativno mirno, a ekipe Hitne pomoći imale su 47 intervencija.

Počeo Exit, Hitna pomoć prve večeri imala 47 intervencija


Prema rečima dr Nikoline Marić iz Hitne pomoći, 45 pacijenata zbrinuto je na licu mesta, a dva lica su prebačena u Urgentni centar, zbog trovanja alkoholom, odnosno povrede noge.

Kao i ranijih godina, kapije Exit festivala otvorene su u 19 časova, kada su kolone posetilaca iz svih krajeva sveta krenule preko Varadinskog mosta ka Petrovaradinskoj tvrđavi. Iako su najbrojniji mladih iz zemlje i regiona, ove godine na Exit su došli i ljubitelji dobrog provoda iz Turske, Grčke, Holandije, Indije, Nemačke, Poljske, Singapura, Emirata... Oni će na oko 40 bina i festivalskih zona moći da se zabave i uživaju u različitim muzičkim žanrovima.

Četvorodnevne ulaznice su rasprodate, u prodaji su i dalje jednodnevne ulaznice. Program ovogodišnjeg Exit festivala, satnica i mapa se mogu pronaći na festivalskom sajtu.


Pošta u Petrovaradinu tokom Exita radiće non-stop


Pošta 21131 Petrovaradin, u Beogradskoj 19 u Petrovaradinu, radiće non-stop do ponedeljka, 11. jula, u 15 časova.

„EXIT friendly” pošta pružaće usluge prijema pošiljaka, novčanog poslovanja, menjačnice i prodaje proizvoda namenjenih posetiocima, kao što su kartice mobilne telefonije, razglednice, suveniri, turistički vodiči i drugi proizvodi iz gift programa.

Na raspolaganju je i najbrži transfer novca u Srbiji i svetu – PostNet-Elektronska uputnica, PostCash, Western Union, RIA, MoneyGram.

Od utorka, 12. jula, pošta 21131 Petrovaradin nastavlja s radom u redovnom radnom vremenu, od osam do 15 časova radnim danima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?