Počeo peti Kaleidoskop kulture

08:09:00 02.09.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Peti Kaleidoskop kulture počeo je sinoć i do nedelje, 4. septembra, obuhvatiće više od 100 umetničkih programa, na 27 lokacija u novosadskom Distriktu.

Počeo peti Kaleidoskop kulture

Foto: Grad Novi Sad



Tokom četiri dana, odnosno, ovaranja Kaleidoskopa kulture u malom, u prostoru Kreativnog distrikta, jednog od najvažnijih infrastrukturnih projekata Novog Sada kao Evropske prestonice kulture biće više od 100 programa koje će izvesti gotovo 400 umetnika i umetnica iz 38 zemalja.

Detaljne satnice i lokacije četvorodnevnog otvaranja mogu se pronaći na sajtu Kaleidoskopa kulture ili OVDE

Ulaz na sve programe je besplatan, osim na nastup švedskog dua Carbon Based Lifeforms. Za njihov muzičko-vizuelni spektakl karte će se naplaćivati 500 dinara na ulazu.



Zabrana saobraćaja i parkiranja


Zbog održavanja Kaleidoskopa kulture saobraćaj će biti zatvoren do utorka, 6. septembra, na delu Bulevara despota Stefana, između Mosta slobode i Distrikta, kao i u ulici između studentskog doma Živojin Ćulum i Distrikta. Zabrana parkiranja važiće u zoni Distrikta, oko košarkaškog terena.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1003.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?