Počinje 3x3 street liga

13:05:00 29.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Ljubitelji basketa će od danas do kraja avgusta imati priliku da prate 3x3 street ligu, ali i da zaigraju baket. Ove godine liga se igra na novoj lokaciji – na terenu OŠ „Đorđe Natošević“.

Počinje 3x3 street liga


Svi ljubitelji basketa, bilo da se ovim sportom bave iz zabave, bilo da su amateri ili profesionalci, mogu da prijave svoju ekipu OVDE. Prijavljivanje je u toku.

Otvaranje sezone zakazano je za subotu, 29. maj, od 19h, a osim nove lokacije, ovogodišnja 3x3 street liga donosi i razne propratne sadržaje.

Novosađani će tokom otvaranja, osim u kvalitetnom basketu, uživati i u muzici koju donosi Rasheed Cake beats, u Puberaj koktelima, umetnosti grafita Street wise grafitera, ponudi Loft kafeterije i promociji Red bulla.

Svaki četvrtak u OŠ „Đorđe Natošević“ rezervisan je za takmičenje u basketu 3x3, a publika će imati priliku da gleda i višestruke svetske prvake u ovom sportu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?