Počinje dostavljanje poreskih rešenja obveznicima koji imaju e-sanduče

08:03:00 06.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Distribucija rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu za poreske obveznike koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava počinje danas.

Počinje dostavljanje poreskih rešenja obveznicima koji imaju e-sanduče


Tako će ukupno 77. 863 poreska obveznika danas dobiti svoja poresk rešenja, dok će distribucija i uručenje rešenja putem Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ za poreske obveznike koji nemaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava početi sredinom meseca.

Rešenja sa utvrđenim obavezama po osnovu poreza na imovinu za 2024. godinu, ove kao i prethodnih godina poreski obveznici dobiće zajedno sa uplatnicama.

Obveznici koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, Uputstvo za preuzimanje dokumenta iz eSandučeta mogu pronaći na portalu eUprava ili OVDE

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice u vezi rešenja kojim je utvrđen porez na imovinu za 2024. godinu zainteresovana lica mogu dobiti u šalter sali u Ulici Vojvođanskih brigada br. 24-26, info-pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada“ i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, kao i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1013.4 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Sre 13° - 25° Jak vetar
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?