Počinje festival „21114 Film fest“ na Novom naselju

11:12:00 27.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Osmi po redu „21114 Film fest“ počinje danas i održavaće se do petka, 30. decembra na osam lokacija na Novom naselju.

Počinje festival „21114 Film fest“ na Novom naselju


Posetioci će uživati u najnovijim naslovima autora iz regiona, kao i u kratkometražnim selekcijama – „Zlatni Čep“ i „Trešnja fest“, kao i u „Internacionalnoj selekciji“ i brojnim drugim sadržajima.

Ovogodišnje izdanje festivala donosi i novi koncept koji aktivira različite, nekonvencionalne filmske prostore.

Festival će biti otvoren danas u 15 časova projekcijom filma „Heroji“ u Gerontološkom centru, a potom će se od 17 časova održati Filmski kviz u restoranu „Duka Dolar“.

U sredu, 28. decembra će u 15 časova biti prikazan film „Ključ“ u Gerontološkom centru i od 19 časova „Zlatni čep“ u Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO). Od 20 časova će u prostorijama Centra za proizvodnju znanja i veština (CPZV) biti prikazani filmovi u okviru Internacionalne selekcije 1.

U četvrtak, 29. decembra će se u Otvorenoj čitaonici Vesne Marković od 17 časova održati Radionica kreativnog pisanja, a od 20 časova će biti prikazani filmovi u okviru Internacionalne selekcije 2 u CPZV.

Ceo dan će se prikazivati i reprize filmova iz selekcije prethodnog dana u veterinarskoj ambulanti „Darvin“ i filma „Zlatni čep“ u frizerskom salonu „Mile“.

Festival se zatvara u petak, 30. decembra prikazivanjem filma „Gejm“ od 15 časova u Gerontološkom centru i selekcija filmova „Trešnja fest“ od 18 časova u parku Među brezama. Kao i prethodnog dana, u istim prostorijama biće reprizirani filmovi iz „Internacionalne selekcije“ i film „Zlatni čep“.

Ulaz na sve sadržaje je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?