Počinje izrada đačkih, studentskih i godišnjih karata

10:08:00 10.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Učenici i studenti od ponedeljka, 13. avgusta mogu da predaju zahteve za izradu novih đačkih i studentskih pokaznih karata za sezonu 2018/2019. Zahtevi se predaju na kioscima GSP-a.

Počinje izrada đačkih, studentskih i godišnjih karata


Kako je saopšteno iz JGSP „Novi Sad“, na šalterima broj 12 i 13 na Međumesnoj autobuskoj stanici počinje primanje zahteva za izdavanje godišnjih karata za đake i studente iz porodica sa troje i više dece za školsku godinu 2018/2019, kao i godišnjih školskih karata.

Za podnošenje zahteva je potrebno dostaviti popunjen formular zahteva za izradu karte overen od strane škole, fakulteta ili više škole da je redovan učenik/student, prikazati ličnu kartu, đačku ili zdravstvenu legitimaciju ili overen indeks fakulteta ili više škole na uvid radi identifikacije. Potrebno je dostaviti i jednu fotografiju, dimenzije 30x25mm, kao i novac za izradu karte u iznosu od 750,00 dinara.

Više o ovome možete pročitati na sajtu JGSP „Novi Sad“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?