Počinje izrada novih mesečnih pretplatnih karata, od 25. marta dopuna samo za NSMART kartice

09:03:00 05.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Prijem zahteva za izradu NSmart mesečnih građanskih, đačkih, studentskih i penzionerskih kartica za elektronsko plaćanje vožnje u gradskom prevozu počinje u subotu, 6. marta.

Počinje izrada novih mesečnih pretplatnih karata, od 25. marta dopuna samo za NSMART kartice


Zahtevi za izradu pretplatnih kartica mogu se preuzeti na sajtu JGSP Novi Sad ili na prodajnim mestima GSP. Zahtevi se primaju na kioscima na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju.

Za izradu NSmart kartice potrebno je sledeće:

Za učenike i studente: zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno na fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za građane: čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra.

Za penzionere (važi za mlađe od 65 godina): čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 centimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.

Izrada kartice košta 375 dinara.

Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata, đačkih, studentskih karata i penzionerskih karata moći će na prodajnim mestima GSP da kupuju mesečne dopune isključivo NSmart karticama. Važnost starih mesečnih kartica za pomenute kategorije prestaje 31. marta.

Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu, a biće obavešteni kad dođe trenutak za izradu radničkih NSmart kartica.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?