Počinje nova sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"

10:06:00 07.06.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Nova sezona na otvorenim bazenima SC "Sajmište" počinje danas, 7. juna.

Bazen će raditi prema istom rasporedu kao i prethodnih godina. Građanske smene radnim danima biće od 10 do 18.30 sati, a vikendom od 9 do 19 sati.

Počinje nova sezona kupanja na bazenima SC "Sajmište"

Cene ulaznica ostaju iste. Odrasli će dnevne ulaznice plaćati 300, a deca do 12 godina 200 dinara. Poludnevna ulaznica, posle 15 sati, košta 200 dinara. Set od 20 ulaznica odrasli će plaćati 5000, a deca 3200 dinara, dok sezonska karta za odrsle košta 8500, a za decu 6800 dinara.

Iz JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“ podsećaju da je prošle godine ovaj stari gradski objekat preuređen. Ceo prostor sada poseduje novu vodovodnu, kanalizacionu i elektro instalaciju.

"Posetiocima su na raspolaganju savremeni tuševi, novi toaleti, garderoba, a posebno ističemo toalet za invalide i kutak za previjanje beba, kao i to da je ceo kompleks prilagođen za osobe s invaliditetom. Zahvaljujući novom elektronskom sistemu kontrole ulaska i izlaska olakšan je pristup bazenskom kompleksu", navedeno je u saopštenju JP „Sportski i poslovni centar Vojvodina“.

Ilustracija: VV Nincic / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?