Počinje postavljanje „Ledene šume“ u Dunavskom parku

13:11:00 11.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Od danas počinje postavljanje opreme i instalacija za održavanje manifestacije „Ledena šuma“. Ovo je četvrta godina da se ova manifestacija, uz klizalište, održava u Dunavskom parku. Manifestacija će trajati od 6. decembra 2019. do 19. januara 2020. Za sada nije poznata cena ulaznica i iznajmljivanja klizaljki.

Počinje postavljanje „Ledene šume“ u Dunavskom parku


Kako navode organizatori manifestacije, priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode.

- Tako će radovi u prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku - navode organizatori.

Kako kažu,u ponudi „Ledene šume“ ove godine naći će se mnoštvo besplatnih kulturnih, umetničkih i edukativnih sadržaja koji će posetiocima manifestacije biti predstavljeni na centralnoj muzičko-scenskoj bini. Bieć postavljena i praznična dekoracija i Snežni grad-zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa.

Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1.300 kvadratnih metara, a u neposrednoj blizini biće i kafe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.4 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?