Počinje uređenje Železničke stanice

10:03:00 16.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Železnička stanica u Novom Sadu posle više od 50 godina dobiće nov izgled, a rekonstrukcija je počela početkom marta. Na samom početku planirano je uređenje mermernog prilaza i pokretnih vrata. Ipak, rekonstrukcija koloseka i perona biće urađeni neki drugi put.

Počinje uređenje Železničke stanice


- Ove godine ćemo zameniti svih pet pokretnih vrata, zamenićemo natpis „Železnička stanica“ i popravićemo sat koji je, da tako kažem, obeležje grada. Takođe, zamenićemo mermerne ploče na ulazu koje su pootpadale - rekao je za RTV Veselin Simović, šef sekcije za saobraćajne poslove železničke stanice.

Radovi na ulazu u stanicu trebalo bi da budu završeni sredinom aprila, a nakon toga, kako je najavljeno, sledi rekonstrukcija pruge, perona i nadstrešnica.

Železnička stanica u Novom Sadu izgrađena je pre 54 godine i do danas nijednom nije rekonstruisana. Najavljivane radove nekoliko puta su odlagali. Ova stanica dnevno primi više od 13 hiljada putnika. Glavni problemi, rekonstrukcija koloseka i perona i ove godine ostaće nerešeni.


Izvor: RTV, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 993.4 mb
Vetar: 1 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?