Počinju radovi na drugoj deonici Futoškog puta

19:10:00 07.10.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Radovi na prvoj deonici Futoškog puta, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, su završeni, a od sutra počinje obnova kolovozne konstrukcije na deonici Futoškog puta, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića.

Počinju radovi na drugoj deonici Futoškog puta


Radovi će se izvoditi na levoj kolovoznoj traci u smeru ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, a dvosmerni saobraćaj odvijaće se na suprotnoj traci.

- Dok se radovi budu izvodili u zoni raskrsnice Futoški put – Bulevar Slobodana Jovanovića, biće zabranjeno skretanje u Vršačku ulicu sa Futoškog puta iz pravca grada, kao i levo skretanje iz Vršačke ulice. Takođe, radovi u samoj raskrsnici u kraćem periodu onemogućiće prilaz vozilima iz pravca Bulevara Slobodana Jovanovića, kao i pristup ovoj saobraćajnici sa Futoškog puta. Po završetku ove faze radova, što se očekuje najkasnije do kraja iduće nedelje, pristupiće se radovima na desnoj kolovoznoj traci od Ulice Ilariona Ruvarca do Vršačke - navode u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije.


U kojim novosadskim ulicama se još radi


Popravka desne kolovozne trake u delu Hajduk Veljkove ulice, od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I, je završena i ova deonica je puštena u saobraćaj.

Radovi se od danas izvode na levoj kolovoznoj traci, od ulice Braće Popović do ulice Novosadskog sajma, a završetak je planiran do ponedeljka.

Radovi na popravci kolovozne konstrukcije trenutno se obavljaju i na levoj traci Begradskog keja, od Ulice Bajči Žilinskog do Žeželjevog mosta, u Vojvođanskoj ulici, kao i u ulicama Sonje Marinković i Majora Tepića u Sremskoj Kamenici, dok se na Trgu neznanog junaka vrši popravka denivelisanog kolovoza od sitne kamene kocke.

Od ponedeljka planiran je početak radova na popravci kolovoza u Ulici Ilariona Ruvarca, od Ulice Melhiora Erduheljija do Bulevara patrijarha Pavla, a u utorak počinju pripremni radovi u Ulici Senteleki Kornela.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju u zoni izvođenja radova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?