Počinju radovi na još tri lokacije u gradu: Na Novom naselju, Bulevaru cara Lazara i u Alekse Šantića

18:08:00 23.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska toplana sutra počinje radove na još tri lokacije u Novom Sadu, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja.

Počinju radovi na još tri lokacije u gradu: Na Novom naselju, Bulevaru cara Lazara i u Alekse Šantića


Toplana će početi izgradnju vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Alekse Šantića 64, pa će tokom raskopavanja biti obustavljen saobraćaj u jednoj saobraćajnoj traci, dok će se u drugoj saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će trajati do 15. septembra.

Vrelovodni priključak gradiće se i za objekat na Bulevaru cara Lazara 118, pa će tokom raskopavanja povremeno biti zauzimana krajnje desna saobraćajna traka na Bulevaru cara Lazara ispred broja 118, za potrebe gradilišne mehanizacije. Ova izmena će, takođe, važiti do 15. septembra.

Radovi na izgradnji vrelovodnih priključaka će se izvoditi i na uglu ulica Mileve Marić i Stanoja Stanojevića, kod novoizgrađenih objekata. Za vreme izvođenja radova biće zauzeta jedna saobraćajna traka uz gorenavedene objekte, a saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Ova izmena će važiti do 21. septembra.

Iz „Novosadske toplane“ mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1011.2 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?