Podrži RTV pred četvrti protest: Da li je kontramiting "Stop anarhiji" plaćen iz budžeta svih građana?!

13:06:00 26.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Četvrti po redu protest inicijative Podrži RTV biće organizovan sutra od 19 sati ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine, u Ulici Maksima Gorkog.

Podrži RTV pred četvrti protest: Da li je kontramiting "Stop anarhiji" plaćen iz budžeta svih građana?!foto: Facebook / Podrži RTV

Organizatori najavljuju šetnju do Gradske kuće, putanjom Maksima Gorkog - Žarka Zrenjanina - Modene - Trg slobode, gde će biti zatražena odgovornost za to što je kontramiting "Stop anarhiji" praktično organizovan u kabinetu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

Podsetimo, u javnost su dospeli mejlovi poslati sa adrese gradonačelnikove savetnice za medije Nade Kobac, u kome su navedena tačna uputstva i organizacioni detalju za kontramiting, zbog čega će članovi inicijatve Podrži RTV zahtevati odgovor na pitanje da li je to "spontano okupljanje", kako tvrde naprednjaci, plaćeno iz budžeta svih građana.

U međuvremenu, počelo je i skidanje kvalitetnih analitičkih emisija poput "Radara", sa programa Radio-televizije Vojvodine, pod izgovorom da kreće letnja šema.

Inače, prvi protest Podrži RTV održan je nakon nenajavljnih smena 14 urednika i novinara RTV, a inicijativa je između ostalog zatražila ostavke svih članova Upravnog odbora RTV i poništavanje svih odluka koje su doneli, a koje su dovele do niza neobrazloženih smena.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?