Poginuo motociklista iz Kaća, još petoro povređeno u saobraćajkama

09:07:00 02.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Motociklista star 38 godina poginuo je, a povređeno je još pet osoba, u težim i lakšim saobraćajnih nezgodama koje su se dogodile proteklog dana na terirotiji Novog Sada.

Poginuo motociklista iz Kaća, još petoro povređeno u saobraćajkama

Motociklista je poginuo sinoć oko 18.45 sati u Ulici kralja Petra u Kaću, a Hitna pomoć, koja je izašla na teren, mogla je samo da konstatuje smrt. Nezvanično, motociklista je poginuo kada je ispred njega izleteo jugo iz sporedne ulice.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać rekla je da je petoro povređenih uglavnom zadobilo lake povrede.

Prvo je juče ujutru oko 7 sati u Hajduk Veljkovoj ulici povređen 35-ogodišnji muškarac. On je zadobio kontuzione povrede glave, ruke i stopala.

U Karađorđevoj ulici oko 11.40 časova je povređena žena stara 33 godine. Ona je zadobila lakše povrede ruke i prebačena je na dodatne preglede u Urgentni centar.

Hitna je intervenisala i oko 13.45 časova u Futogu na uglu Branka Radičevića i Rada Kondića, kada su u saobraćajnoj nezgodi povređene dve žene, stare 44 i 52 godine, i muškarac star 56 godina. Oni su svi zadobili lakše kontuzione povrede i prevezeni su u Urgentni centar.

Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 994.2 mb
Vetar: 5 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?