Pojačana kontrola mera zaštite na pijacama

17:11:00 07.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Postupajući po naredbi Kriznog štaba Grada Novog Sada, JKP “Tržnica” pooštrava mere zaštite i prevencije na svim novosadskim pijacama.

Pojačana kontrola mera zaštite na pijacama

Foto: JKP "Tržnica" Facebook



Kako navode u ovom preduzeću, obavezno je nošenje zaštitne maske za sve posetioce, prodavce i zaposlene u JKP „Tržnica“ Novi Sad i držanje neophodne fizičke distance, a ponovo se uvodi i redovna kontrola poštovanja svih mera za koju će biti zadužena odgovorna lica na svim novosadskim pijacama.

Pojačana kontrola mera zaštite na pijacama


Takođe, u skladu sa naredbom, kontrolisaće se i broj osoba koje borave na pijaci, a zakupcima se nalaže da za jednom tezgom može da bude samo jedna osoba.

Na svim novosadskim pijacama obezbeđeno je mesto za dezinfekciju ruku, pojačana je dezinfekcija svih pijačnih prostora i primena svih drugih mera u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

Iz JKP „Tržnica“ apeluju na sve korisnike da poštuju sve propisane mere radi sprečavanja širenja koronavirisa i svojim disciplinovanim ponašanjem čuvaju i sebe i druge.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?