Pojedine ulice u centru privremeno postaju "slepe"

14:07:00 30.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Izgradnja i rekonstrukcija vrelovoda u bloku ulica Vojvođanskih brigada, Milete Jakšića, Miroslava Antića, Žarka Zrenjanina i Stražilovske počinje u ponedeljak, 31. jula.

Zbog toga će biti izmenjen režim saobraćaja u raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina, Miroslava Antića i Stražilovske i u Vojvođanskih brigada.

Pojedine ulice u centru privremeno postaju "slepe"

Ulica Žarka Zrenjanina postaje "slepa" iz pravca Ulice Modene, odnosno zabranjuje se saobraćaj u Ulici Žarka Zrenjanina od broja 10 prema Ulici Vojvođanskih brigada.

Saobraćaj će biti zabranjen i u delu Stražilovske ulice, od raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog prema Ulici Žarka Zrenjanina, kao i u delu Ulice Vojvođanskih brigada, od Ulice Milete Jakšića prema Ulici Žarka Zrenjanina.

Deo Ulice Miroslava Antića, od Ulice Vase Stajića prema Ulici Žarka Zrenjanina, postaje "slep".

Dvosmeran će postati deo Ulice Vase Stajića, od Ulice Miroslava Antića do Ulice Milete Jakšića, i biće moguće da se nakon ulaska u Ulicu Milete Jakšića skrene desno u Vojvođanskih brigada. Iz dela Ulice Miroslava Antića (iz pravca Trga Ferenca Fehera) je omogućeno samo desno skretanje u Ulicu Žarka Zrenjanina.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 18. avgusta, a iz "Novosadske toplane" mole građane za strpljenje zbog pomenitih radova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 995.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?