Poklon paketići za decu dobrovoljnih davalaca krvi

09:12:00 21.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Podela paketića za decu dobrovoljnih davalaca krvi biće organizovana u utorak, 24. decembra u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine. Akciju organizuju Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crkveni krst Novog Sada. Akcija će trajati od 8 do 18 časova u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, ulica Hajduk Veljka 9a.

Poklon paketići za decu dobrovoljnih davalaca krvi


- Ova akcija ima dvostruki značaj. Cilj je da deca upoznaju našu ustanovu, ponesu lepe utiske koji se pamte, uživaju u kreativnim radionicama sa volonterima Crvenog krsta, a odrasli treba da nam pomognu da se obezbede dovoljne količine krvi za novogodišnje praznike. U ovu svrhu obezbeđeno je 350 paketića za decu davalaca krvi, a nadamo se da će se ovom prilikom prikupiti i dovoljan broj jedinica krvi - istakla je Zorica Bjelić, saradnica za odnose sa javnošću Zavoda.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i Crveni krst treću godinu za redom organizuju ovakvu vrstu događaja. Zahvaljujući davaocima krvi, prikupile su se i dovoljne količine krvi za sve pacijente širom Vojvodine kojima je bila neophodna hematološka podrška.

U Zavodu pozivaju sve mališane da dovedu svoje roditelje, bake, deke, tetke, teče, ujake... da im se pridruže na ovoj humanoj žurci.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?