Poklon SNP-a: Po ceni jedne, dobijate ulaznicu za još jednu predstavu

17:04:00 24.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Srpsko narodno pozorište obradovaće u maju svoju vernu publiku. Prvih 100 gledalaca koji kupe karte za naznačene predstave, dobiće ulaznicu za još jednu predstavu na repertoaru.

Poklon SNP-a: Po ceni jedne, dobijate ulaznicu za još jednu predstavu

foto: Čas anatomije, Aleksandar Radmanović

Ukoliko budete kupili karte za predstavu „Svetozar“, Juga Radivojevića, koja će biti izvedena 3. maja, dobićete gratis karte i za predstavu „Ilustrovana enciklopedija nestajanja“, reditelja Zoltana Puškaša, koju ćete moći da ispratite 10. maja.

Predstava „Na Drini ćuprija“, reditelja Kokana Mladenovića, na repertoaru je 7. maja, i kupiće vam ulaznice i za predstavu „Čas anatomije“, reditelja Andraša Urbana, koja će biti izvedena 20. maja.

Uz kupljene karte za predstavu „Ujež“, reditelja Raleta Milenkovića, koja je 9. maja na repertoaru, imaćete priliku besplatno da pogledate i predstavu „Moćni rendžeri ne plaču“, rediteljke Tijane Vasić, koja će biti odigrana 18. maja na Kamernoj sceni.

Uz ulaznice za predstavu „Laža i paralaža“, reditelja Slobodana Brankovića, koja će biti izvedena 14. maja, dobićete gratis karte i za predstavu „Tri lica samoće“, reditelja Filipa Markovinovića koja se igra 24. maja.

Predstava „Rodoljupci“, u režiji Radoja Čupića koja je na repertoaru 18. maja, kupiće vam ulaznice i za predstavu „Antigona 1918“, reditelja Milana Neškovića, zakazanu za 23. maja.

Ukoliko budete kupili karte za predstavu „Gospođa ministarka“, reditelja Raleta Milenkovića koja će biti izvedena 21. maja, takođe možete imati karte za „Antigonu 1918“, zakazanu za 23. maj.

Kako ističu u SNP-u, sa kartama za prvoizabranu predstavu možete odmah pokupiti karte za drugu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.8 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?