Policajac na dužnosti napravio incident u zgradi URBIS-a

20:12:00 04.12.2019, Komentara: 0

Novom Sadu - U prostorijama kancelarije za prodaju stanova za pripadnike snaga bezbednosti danas se dogodio incident kada je policajc iz Novog Sada, oko podne, službenicama rekao da izađu napolje, i da će on tu ostati dok ne bude razgovarao sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem.

Policajac na dužnosti napravio incident u zgradi URBIS-a


Kako “Dnevnik” piše, policajac je, u trenutku incidenta, bio na dužnosti, u uniformi i naoružan službenim pištoljem.

On je bio pozvan da dođe u zgradu u kojoj su smeštene kancelarije agencije za prodaju stanova bezbednjacima i, kako se pretpostavlja, nezadovoljan onim što mu je ponuđeno, verovatno revoltiran, rekao je službenicama da izađu napolje, a da će on u kancelariji ostati da sedi dok se ne čuje sa ministrom.

Jedan od očevidaca rekao je da je u jednom trenutku video neko komešanje ispred kancelarije na drugom spratu, ali da u prvi mah nije znao o čemu se radi.

– Nije bilo nikakve pretnje, niti je neko vitlao oružjem. Obezbeđenje nam je reklo da svi sa sprata mirno izađemo napolje, što smo i uradili - rekao je očevidac i dodao da su se posle kraćeg vremena svi vratili u svoje kancelarije i na svoja radna mesta.

U zgradu na Bulevaru cara Lazara, gde se desio incident, došle su i starešine Policijske uprave u Novom Sadu koji su kolegu policajca izveli iz zgrade.

O ovom slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?