Policajac ruši mladića sa bicikla, a potom ga muškarac u civilu šutira

11:07:00 09.07.2020, Komentara: 1

Novi Sad – Društvenim mrežama kruži video na kojem se vidi fizički napad policije na mladića u centru Novom Sadu. U opisu videa naznačeno je da se dečak našao slučajno u centru, gde su u toku bile demonstracije.

Policajac ruši mladića sa bicikla, a potom ga muškarac u civilu šutira

Na snimku se vidi kako kordon policajaca u punoj opremi trči ulicom Modene prema Trgu slobode. Na trotoaru su razbacane stolice iz okolnih kafića. U jednom momentu iza kordona policajaca, a pored snimatelja, prolazi mladić u crvenoj majici vozeći bicikl.

Jedan od policajaca u uniformi ga ruši sa bicikla, zatim mu prilazi jedan mladi čovek u civilu koji ga šutira i udara još par puta. Uz psovke i povike da legne, čovek obučen u crnu civilnu odeću podiže bicikl i baca ga u stranu, a prilaze im još dva muškarca u crnom.

Snimak je ubrzo prekint, pa nije poznato šta se dalje dešavalo sa mladićem.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Nada

Prema nekim informacijama, ovi mladići u crnim odelima i sa kačketima su članovi navijačke grupe zvane "Janičari" koje je policija angažovala za izazivanje incidenata i prebijanje građana koji su učestvovali u protestu. U ovom slučaju tukli su slučajnog prolaznika i uništili mu bicikl. Radi se o huliganima koji najčešće prave izgrede na futbalskim utakmicama.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?