Policajci van dužnosti uhvatili lopova

14:03:00 02.03.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Dvoje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, koji nisu bili na dužnosti, uhvatili su N. L. (34) sa područja Bečeja, neposredno pošto je, kako se sumnja, ukrao torbu jednoj Novosađanki.

Policajci van dužnosti uhvatili lopova


- Sumnja se da je N.L., u ulazu zgrade u Rumenačkoj ulici, otrgao Novosađanki torbu sa ramena i pobegao. Međutim, dvoje policijskih službenika, koji su prolazili tuda i čuli kako žena doziva pomoć, uhvatili su osumnjičenog iza zgrade, a torbu vratili oštećenoj. N. L. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje – navedeno je u saopštenju.

Novosadski policajci uhapsili su i A. Đ. (43), osumnjičenog za krađu u kladionici. On se tereti da je, pre tri dana, u jednoj kladionici, preskočio pult i iz kase oduzeo veću sumu novca. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?