Policija blokirala kuću Radoslava Cvijovića, uhapšena jedna osoba

18:11:00 09.11.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Na uglu ulice Cara Dušana i Trga 27. marta nalaze se jake policijske snage. Oni od 16 sati drže pod blokadom kuću Radoslava Cvijovića koji je danas uhapšen u Češkoj. U Novom Sadu je uhapšen četrdesetogodišnji S.P. U akciji učestvuju i pripadnici Žandarmerije i Specijalnih antiterorističkih jedinica. Mediji javljaju da se nekoliko sličnih akcija dešavaju na više lokacija u gradu.

Policija blokirala kuću Radoslava Cvijovića, uhapšena jedna osoba

foto: Uživo sa novosadskih ulica
Za sad nema zvaničnih detalja o ovoj akciji, a advokat Ljubomir Apro je za RTV izjavio da je izvršen pretres kuće njegovog klijenta Radoslava Cvijovića, ali da ništa kompromitujuće nije pronađeno.
Kako je javio 021, pretres kuće koju su opkolili i potom u nju ušli pripadnici Žandarmerije i Antiterorističkih jedinica, učinjen je upravo po zahtevu češke policije. Uz Radoslava Cvijovića je u Češkoj, prema još nepotvrđenim informacijama, uhapšen i njegov sin.
Privedeni u Novom Sadu je Cvijovićev pašenog. Prebačen je u Beograd i tereti se za nelegalnu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje i utaju.
B92 je javio da su, prema nezvaničnim informacijama, u kući pronađeni narkotici i oružje. Ovaj medij navodi da se slične akcije sprovode na širem području Novog Sada i biće nastavljene i u toku večeri, tako da se ne očekuje nikakvo zvanično saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova, dok akcije ne budu gotove.
Radoslav Cvijović, zvani Cviko, od ranije se dovodi u vezu sa narko klanom Nenada Opačića i crnogorskim klanovima.
Izvor: RTV, 021, B92

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Pera

, *.hdsl.highway.telekom.at

Ništa novo u novom sadu ima takvih još puno samo se cuti


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?