Policija čuva "Novosađanče" zbog roditelja koji su pretili bombom

09:09:00 28.09.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Policija je podnela prijave protiv bračnog para zbog incidenta koje su izazvali u vrtiću "Novosađanče", gde je upisano njihovo dvoje dece, prenosi Radio021. Ovaj vrtić je zbog nasilnih roditelja više od dve nedelje pod prismotrom policije.

Policija čuva "Novosađanče" zbog roditelja koji su pretili bombom


Napadi su prijavljeni policiji, koja je po službenoj dužnosti protiv oca M. Đ. podnela krivičnu jer pred mališanima više od godinu dana verbalno vređa i napada zaposlene, ali i preti da će na vrtić baciti bombu. Kako se navodi, protiv majke S. Đ. podneta je prekršajna prijava jer je ošamarila vaspitačicu. Problemi su, kako kažu zaposleni u vrtiću, počeli još prošle godine.
- Prvi incident zabeležen je u oktobru 2014. kada je otac došao po dete u vrtić i pretio vaspitačici da će je zadaviti i ubiti. Odmah je o svemu obaveštena i policija, a o svakom narednom incidentu postoji i službena zabeleška zaposlenih. Mlađe dete ima posebne zdravstvene poteškoće i ima ličnog pratioca sa kojim komuniciramo u poslednje dve nedelje. Otac se od dolaska policije ne pojavljuje u blizini vrtića - kaže Gorana Kosovac, rukovodilac pedagoške jedinice u PU "Radosno detinjstvo".

M. Đ. kaže za "Blic" da su optužbe lažne, te da nije verbalno napadao vaspitačice, a da je njegovo starije dete ove godine palo u vrtiću i teže povredilo glavu, zbog čega će pravdu zatražiti na sudu. On ne spori to da je njegova žena ošamarila vaspitačicu, ali kaže da je to učinila iz revolta, pošto je vaspitačica navodno mobilnim telefonom fotografisala nju i dete.
Blic navodi da roditelji dece koja dolaze u ovaj vrtić kažu da su gradonačelniku uputili pismo kako bi zaštitili svoje mališane, a da bračni par koji teroriše zaposlene u "Novosađančetu" nema opravdanja za takvo ponašanje, te se nadaju da će problemi uskoro biti rešeni. Spremni su, kako sami kažu, da plate i obezbeđenje, samo da im deca budu na sigurnom.

Izvor: Blic, Radio201

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

nebitno

, *.dynamic.isp.telekom.rs

znamo taj bracni par i oni su psihijatrijski slucaj koji treba smestiti u posebnu ustanovu jer ko zna sta su u stanju sve da urade narodu tj komsiluku nije sve jedno voleli bi i mi stariji da se osetimo bezbednom i ocekujemo od drzave da preduzme mere. dobro poznajemo njihovu narav pretnje su vecini ljudi upucene.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?