Policija hapsila zbog ekstazija, amfetamina i marihuane

18:04:00 02.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je J. D. (21), osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija hapsila zbog ekstazija, amfetamina i marihuane


Pregledom osumnjičenog, u jednog ugostiteljskom objektu, policija je pronašla 61 tabletu „ekstazija“, 3 kesice sa belim prahom za koji sumnja da je amfetamin i biljnu materiju za koju sumnja da je marihuana.

U istom lokalu, kod dvojice Novosađana pronađena je biljna materija nalik na marihuanu i tablete za koje se sumnja da su amfetamin. Protiv njih će biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija hapsila zbog ekstazija, amfetamina i marihuane

foto: MUP Novi Sad



Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetdvogodišnjaka iz ove opštine, zbog osnovane sumnje da je trgovao duvanom.

Pretresom njegove kuće, policija je pronašla oko 200 kilograma lista i rezanog duvana, mašine za sečenje i parenje, vagu i opremu za pakovanje. Zaplenjena roba biće predata nadležnoj inspekciji, a protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, saopštila je policija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?