Policija podnosi krivične prijave zbog zlostavljanja i ubijanja pasa

19:06:00 21.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Policijska uprava Novi Sad, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz okoline Priboja, zbog sumnje da je počinio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Policija podnosi krivične prijave zbog zlostavljanja i ubijanja pasa


– Sumnja se da je on ruskim državljanima koji su putovali za Srbiju i Crnu Goru dovozio pse iz Rusije, a da je šest pasa uginulo jer o njima nije brinuo na adekvatan način. Tokom istrage pronađena je lokacija na kojoj su se nalazila tela uginulih pasa – saopštila je Policijska uprava Novi Sad.

Inače, nekoliko ruskih državljana početkom meseca je na društvenim mrežama proširilo apel za bilo kakvim informacijama u vezi sa nestalim kućnim ljubimcima.

Prevoznik koji je bio zadužen za transport pasa kombijem iz Rusije rekao im je da su psi pobegli iz njegovog dvorišta u novosadskom naselju Klisa i da ih on traži. Potragu za psima, za koje se ispostavilo da su uginuli, organizovali su i vlasnici, koji su slučaj i prijavili policiji.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?