Policija poziva građane da joj pomogne u pronalasku nasilnika

18:09:00 12.09.2020, Komentara: 1

Novi Sad - Policija intenzivno traga za Ivanom Kontićem (30) osumnjičenim da je, u Jevrejskoj ulici pretukao 28-ogodišnjeg mladića i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede.

Policija poziva građane da joj pomogne u pronalasku nasilnika

foto: MUP



- Pozivamo građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o osobi sa fotografije, da se jave Policijskoj upravi Novi Sad na broj telefona 064-892-3876 ili na broj u Ministarstvu 011-362-7223 - navode u MUP-u.

Takođe, Ministarstvo poručuje da je u intenzivnom kontaktu sa organima nadležnim za davanje naloga za raspisivanje međunarodne Interpolove poternice.

Podsetimo, Kontić se sumnjiči da je pretukao mladića, a potom mu polomio obe ruke. Još uvek ne postoje zvanične informacije o zdravstvenom stanju prebijenog mladića. Napad se dogodio, 24. avgusta ispred MaxBet kladionice, u kojoj obojica rade.

Iako se napad dogodio pre skoro tri nedelje, policija je tek danas, nakon objave snimka u javnosti, saopštila da se intenzivno traga za počiniocem, za kog se veruje da je pobegao u Crnu Goru. U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila duža verzija zapisa, još brutalnija, na kom se vidi da je prebijanju prethodila tuča u kojoj je učestvovalo više osoba.

N1 saznaje da je Kontić član obezbeđenja kladionica MaxBet, kao i poslovni partner vlasnika tih kladionica. Ovaj medij navodi da je i žrtva bila uključena u obezbeđivanje tih objekata, a motiv za prebijanje su navodno neraščišćeni poslovni odnosi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Novosađanka

, *.dynamic.a1.rs

Ko je lud, neka se javi, ako nešto zna. Treba i njega da manijak isprebija i izlomi. Oni što su trebali u prvih 24.h. da ga uhapse, spavali su do danas, a sada traže pomoć građana. Dali manijaku vremena da obiđe ceo svet, i da se skrasi na ko zna kojem kontinentu. Svaka čast !!!!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?