Policija traži osobu koja iz vazdušne puške puca po prolaznicima na Bulevaru Jaše Tomića

16:05:00 07.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Policija od petka pokušava da identifikuje osobu koja iz vazdušne puške puca na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i Save Ljubojeva, saznaje 021.rs.

Policija traži osobu koja iz vazdušne puške puca po prolaznicima na Bulevaru Jaše Tomića


Zbog zadobijenih povreda do sada je bar jedna osoba morala da se javi u Urgentni centar, a očevici navode da je još nekoliko ljudi pogođeno. U policiji su potvrdili da su dobili prijavu građana i da rade na identifikaciji i pronalaženju počinioca.

- U petak oko 20:30 časova šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića, trotoarom, ka ulici Kraljevića Marka sa ćerkom, bila sam bliža stambenoj zgradi koja se vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića. Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici. Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se. Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila. Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške – ispričala je za portal jedna Novosađanka.

Istim mestom ona je prošetala narednog jutra i na trotoaru pronašla tri metka dijabole koje je predala policiji naknadno.

Na jednom od ulaza u zgradu okačeno je obaveštenje „Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta!“.


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 46%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre -1° - 15° Pretežno sunčano
Čet 2° - 18° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?