Policija uhapsila četvoricu mladića koji su provaljivali u hotele i firme i krali sve na šta bi naišli

16:08:00 17.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – U dve odvojenim akcijama, novosadska policija uhapsila je mladića koji je počinio pet krađa i teških krađa na Klisi i trojicu mladića koji su dva puta opljačkali isti hotel.

Policija uhapsila četvoricu mladića koji su provaljivali u hotele i firme i krali sve na šta bi naišli


Provaljivao u objekte na Klisi i krao šta je stigao

Kako je saopšteno, novosadska policija rasvetlila je pet krađa i teških krađa počinjenih na području Klise i uhapsila E. K. (25) iz Novog Sada. On se tereti da je provaljivao u objekte i službena vozila preduzeća i krao iz njih različite alate i druge predmete.

Sumnja se i da je, iz kruga jedne firme, dva puta ukrao bakarne kablove, ali da ih je u jednom slučaju odbacio kada su naišli radnici obezbeđenja. E. K. je, takođe, osumnjičen i za krađu bicikla.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.


Dva puta opljačkali isti hotel, drugi put uhvaćeni na delu

Policija je sinoć uhvatila trojicu Novosađana u provali jednog novosadskog hotela. Naime, mladići od 22, 23 i 25 godina starosti uhvaćeni su sinoć oko tri sata, nakon što su, kako se sumnja, razbili staklo na ulaznim vratima i pokušali da provale u jednu od kancelarija.

Sumnja se, takođe, da su oni, prethodne noći, provalili u isti hotel i ukrali predmete koje je policija, prilikom pretresa, pronašla u njihovom stanu. Protiv trojice osumnjičenih će biti podneta krivična prijava zbog teške krađe i pokušaja teške krađe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
26°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1013.0 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?