Policija zaplenila oko sedam kilograma droge

17:11:00 14.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija zaplenila je oko sedam kilograma narkotika i uhapsili četiri osobe, zbog postojanja sumnje da su proizvodili i prodavali opojne droge.

Policija zaplenila oko sedam kilograma droge

Pretresima stanova u Novom Sadu, koje koriste L. S. (35) i M. R. (26), policija je pronašla oko 5,5 kilograma marihuane, 1,3 kilograma hašiša, osam špriceva sa uljem kanabisa, četiri digitalne vagice, dve pakerice, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Policija zaplenila oko sedam kilograma droge

Prethodno je policija, u okolini Novog Sada, na ulici, u torbi J.P. (23) i u stanu S.R. (26) pronašla oko 160 grama marihuane, za koju sumnja da je kupljena od M. R. radidalje preprodaje.

Sumnja se, takođe, da je M. R. prodao oko 11 grama marihuane i dvadesetsedmogodišnjem Novosađaninu, u čijem je stanu policija pronašla ovu opojnu drogu.

Policija zaplenila oko sedam kilograma droge

L. S, M. R, J. P, i S. R. privedeni su, uz krivičnu prijavu, na saslušanje višem javnom tužiocu, dok je protiv dvadesetsedmogodišnjeg mladića podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?