Policijski čas ubuduće najverovatnije od petka do ponedeljka

08:04:00 08.04.2020, Komentara: 0

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli da smo daleko ili blizu donošenja odluke o zabrani kretanja u trajanju od 24 sata i da se to procenjuje na dnevnom nivou. Najavio je da će ubuduće najverovatnije vikendom policijski čas biti od petka u 15 sati do ponedeljka.

Policijski čas ubuduće najverovatnije od petka do ponedeljka


- Subota prepodne skupo nas je koštala... Tu meru ćemo sasvim izvesno doneti za Beograd i Niš, a da li će biti za ostatak Srbije, videćemo - rekao je Vučić gostujući na RTS-u.

Dodao je da se nada da će vanredno stanje u Srbiji biti ukinuto za mesec dana, „prvom prilikom, a da ne ugrozimo zdravlje ljudi“.

Manji broj zaraženih u poslednja 24 sata, prema njegovom mišljenju, predstavlja rezultat dobrih mera koje je Vlada Srbije donela, a zahvaljujući kojima, kako je ocenio, umire desetine puta manje ljudi. Poručio je i da je Beograd nesumnjivo najveće žarište. Na pitanje da li će Beograd biti izolovan, rekao je da ne isključuje tu mogućnost i da se i o tome govori svakog dana.

- U svakom slučaju ćemo odluku doneti brzo i efikasno - rekao je Vučić i dodao da to ne mora da bude najavljeno 48 sati ranije i da ne misli da je to neki problem.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?