Poljoprivrednici za danas najavili protestnu vožnju i blokadu

08:05:00 17.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Poljoprivrednici koji se nalaze u Novom Sadu najavili su za danas protestnu vožnju do Banovine, a posle podne se očekuju i blokade raskrsnica.

Poljoprivrednici za danas najavili protestnu vožnju i blokadu


Kako je za 021.rs rekao Goran Filipović, očekuje se da će u Novi Sad iz Sivca doći oko 30 traktora i svi zajedno će oko 10 časova krenuti u protestnu vožnju od Novosadskog sajma do Banovine, kao i da će zauzeti dve trake.

- Zastoj saobraćaja će biti samo dok se mi budemo kretali do Banovine i nazad. Nećemo blokirati ništa, samo ćemo ispred pokrajinske vlade biti parkirani - naveo je Filipović.

Kako pojašnjava, u planu je da budu parkirani ispred Banovine do 13 časova, kada će se vratiti nazad kod Master centra, a posle špica, od 17 do 18 časova, blokiraće saobraćaj i zatvoriti Bulevar oslobođenja i raskrsnicu sa Bulevarom kralja Petra i još jednom ulicom za koju se još nisu odlučili, piše 021.rs.

Poljoprivrdenici od juče protestuju ne samo u Novom Sadu, nego širom Vojvodine i Srbije. Očekuje se da će i danas blokirati puteve u Subotici, Požarevcu, Pančevu, Bogatiću... Zna se i da će magistralni put Zrenjanin - Novi Sad biti blokiran.


izvor: 021.rs, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?