Položen kamen temeljac za zgradu Hitne pomoći

17:03:00 13.03.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Kamen temeljac za izgradnju nove zgrade Zavoda za hitnu medicinsku pomoć od 5300 kvadratnih metara, koja bi prema planu trebalo da bude sagrađena za godinu dana, postavljen je danas na Telepu, na uglu Ulica Ilariona Ruvarca i Bulevara patrijarha Pavla.

Položen kamen temeljac za zgradu Hitne pomoći

Za izgradnju zgrade Hitne pomoći, iz pokrajinskog budžeta, kao i budžeta Grada Novog Sada, izdvojeni su jednaki iznosi - po 204 miliona dinara.

"Reč je o investiciji koja će u pogledu budućih smeštajnih kapaciteta ovog zavoda mnogo značiti za Grad Novi Sad, jer je to važan pokazatelj, kako je moguće zajednički pripremati i realizovati važne objekte u oblasti zdravstvene zaštite" rekao je predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

Gradonačelnik Miloš Vučević rekao je da Novi Sad dobio od Ministarstva zdravlja 80 miliona dinara za rekonstrukciju Doma zdravlja na Limanu IV i obećao da će Novi Sad dobiti rekonstruisane ulice, Kampus, i da "predstoji realizacija prve faza izgradnje Sentandrejskog bulevara, kao i projektovanje mosta preko Kanala DTD".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Nikola

, *.dynamic.sbb.rs

Nema izbora bez poznatih predizbornih kamena temeljaca. Ovo već postaje malo trulo.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?