Pomoćnik direktora "Parking servisa" slupao službenu škodu

19:03:00 17.03.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Saša Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog JKP "Parking servis", razbio je službenu škodu fabiju tog preduzeća u vreme kada nije smeo da je koristi, piše Blic.

Pomoćnik direktora "Parking servisa" slupao službenu škoduRaskrsnica gde se udes dogodio

Ovu informciju prosledili su radnici "Parking servisa", koji tvrde da je Jovanović počinio udes pre pet dana na raskrsnici Futoške i Hajduk Veljkove ulice, dok je službenim vozilom išao na posao. U sudaru niko nije povređen, osim što je službena škoda fabija "Parking servisa" uništena.

Inače, funkcionerima javnih preduzeća zabranjeno je da koriste službene automobile van radnog vremena, pa tako i pri dolasku, odnosno odlasku sa posla. Radnici navode da Jovanović zajedno sa još 11 direktora i njihovih pomoćnika u ovoj firmi zloupotrebljava službena vozila koristeći ih 24 sata dnevno.

"Zahtevamo od čelnih ljudi u gradu da reaguju i spreče korišćenje službenih vozila u ovom preduzeću, kao i da ispitaju zloupotrebe u korišćenju benzina. Tražimo i da svi službeni automobili budu obeleženi našim oznakama", navode radnici u pismu. Oni kažu i da je "Parking servis" pokušao da zataška ovu nesreću jer je odmah poslat pauk preduzeća da skloni vozilo.

U "Parking servisu" potvrđuju da se udes dogodio, ali kažu da je to bilo kada je Jovanović sa lokacije firme u Ulici Filipa Višnjića krenuo na kolegijum, koji se održavao na Bulevaru Mihajla Pupina, gde su takođe prostorije ovog preduzeća.

U servisu gde se popravlja auto rekli su da je šteta procenjena na više od 2.000 evra, a u "Parking servisu" da je pokrenut postupak utvrđivanja naknade šteta i ukoliko se utvrdi krivica vozača, on će nadoknaditi štetu koja je naneta imovini firme.

Izvor: Blic.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

dejan

, *.dynamic.sbb.rs

radnici bolje da izlaze po pozivu na teren,a neki bi mogli da nauce znakove.njima znak zabranjeno parkiranje znaci nesmeta nikom.dog kod ambulante na limanu kao da kampuju non stop su tamo bez poziva,dok u balzakovoj9 stoi nov znak,a tu ne zalaze,inace broj je levo od ambulante u istoj ulici


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?