Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Milenka Jovina

19:09:00 24.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija „Humanitarni ponedeljak“, koja će biti održana na Štrandu 27. septembra, ponovo će biti namenjena Milenku Jovinu. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Milenka Jovina


Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Milenko je rođen 11. februara 1984. godine, odlaskom u kovid centar zbog simptoma sličnih kovid virusu pre par meseci ustanovljena mu je dijagnoza akutne limfoblastne leukemije. Ova opaka bolest ga je iznenada otrgla iz njegovog mirnog porodičnog života, od žene, dece, roditelja…

Kako bi pobedio ovu opaku bolest neophodno je lečenje u inostranstvu gde bi bio podvrgnut zračnoj terapiji koja se ne sprovodi u Srbiji, a potom i transplantaciji koštane srži.

Milenku su sredstva potrebna za lečenje, transplantaciju, specijalističke i kontrolne preglede, za rehabilitaciju kao i za putne troškove i smeštaj.

JKP „Gradsko zelenilo“ poziva građane da, ukoliko imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, svoje zahteve donesu na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?