Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za Miroslava Đurovku

08:09:00 04.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Akcija prikupljanja pomoći sedmogodišnjem Miroslavu iz Kisača pod imenom „Humanitarni ponedeljak“ biće održana ponovo u ponedeljak, 6. septembra na Štrandu. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za Miroslava Đurovku

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova, najavljuju iz JKP „Gradsko zelenilo“.

Miroslav Đurovka iz Kisača ima sedam godina, zdravlje mu je ugroženo zbog mnoštva dijagnoza i višestruke ometenosti, prima kašastu hranu preko šprica i nije sposoban da se samostalno kreće. Usled ograničenog vida i svega što je gorenavedeno njegova situacija iziskuje svakodnevne posete lekarima, te samim tim i materijalna sredstva za lečenje i negu.

Akcija „Humanitarni ponedeljak“ za Miroslava organizovana je i prošlog ponedeljka, a tada je prikupljeno 35.160 dinara.

- Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda - poručuju iz Zelenila.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 34%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 3 m/s, E
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?