Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za Natašu Minić

19:09:00 09.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija „Humanitarni ponedeljak“ koja će biti održana prekosutra na Štrandu ponovo će biti namenjena trinaestogodišnjoj Nataši Minić.

Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za Natašu Minić

Foto. Gradsko zelenilo


Akcija se ponavlja jer je prethodnog ponedeljka prikupljeno 24.200 dinara, a s obzirom da je iznos manji od 60.000, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije.

Podsećamo, ulaz na plažu se prekosutra neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

- Nataša ima 13 godina, od rođenja vodi bitku sa posledicama cerebralne paralize. U septembru 2022. godine je operisala desni kuk i karlicu na Banjici u Beogradu. Od tada je na još intenzivnijoj rehabilitaciji da bi se ponovo vratila koliko toliko funkcionalnost nogu koju je imala pre problema sa kukovima – navode u JKP „Gradsko zelenilo“ i dodaju da su sredstva koja će se prikupljati potrebna za kinezi terapije i propratne nedeljne terapije (jahanje i plivanje).

Iz JKP „Gradsko zelenilo“ obaveštavaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
27°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 1013.4 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?