Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za pomoć desetogodišnjem Alekseju Spasovskom

16:06:00 19.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad - I ovog ponedeljka biće nastavljena akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu, a svi koji prekosutra posete gradsku plažu, biće u prilici da pomognu desetogodišnjem Alekseju Spasovskom. Ulaz na Štrand se neće naplaćivati, a ulaznicu će zameniti dobrovoljni prilozi za lečenje ovog dečaka. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Ponavlja se „Humanitarni ponedeljak“ za pomoć desetogodišnjem Alekseju Spasovskom

Foto: JKP "Gradko zelenilo"



Kako navode u JKP „Gradsko zelenilo“, Aleksej boluje od retke bolesti kongenitalne mišićne distrofije sa deficitom merozina, a novac koji će se prikupljati potreban je za kupovinu ortopedskih pomagala i više vrsta fizikalnih terapija kako bi Aleksej imao kvalitetniji život.

Inače, ovo je ponovljena akcija za ovog dečaka budući da je prošlog ponedeljka prikupljeno 33.720 dinara navode u JKP „Gradsko zelenilo“ i podsećaju da svi građani koji imaju potrebu za ovakvom vrstom pomoći mogu da predaju svoje zahteve na glavnoj blagajni Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?