Ponovo dojave o bombama u novosadskim školama

09:06:00 16.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Nove dojave o postavljenim bombama stigle su ovog jutra na adrese više osnovnih škola u Novom Sadu.

Ponovo dojave o bombama u novosadskim školama


Roditelji đaka koji pohađaju Osnovnu školu „Vuk Karadžić“, potvrdili su za naš portal da su ih jutros obavestili iz škole da ne dovode decu na nastavu zbog dojave o bombi.

U Osnovnoj školi „Ivo Lola Ribar“ jutros su nakon dojave o bombi, deca mirno napustila objekat, a policija je obavila antidiverzioni pregled, piše „Dnevnik“.

Kako prenosi 021.rs, iz istog razloga i roditelji đaka koji pohađaju Osnovnu školu „Svetozar Marković Toza“ na Detelinari jutros nisu vodili decu na nastavu, a đaci koji idu u Osnovnu školu „Prva vojvođanska brigada“ danas će, zbog dojave, imati nastavu onlajn.

Dojave su stigle i u Osnovnoj školi „Vasa Stajić“, Osnovnoj školi „Nikola Tesla, Osnovnoj školi „Jovan Popović“, Osnovnoj školi „Đorđe Natošević“, Osnovnoj školi „Đura Jakšić“ u Kaću...

O dojavama je obaveštena policija koja je je izašla na teren kako bi obavila kontradiverzioni pregled svih objekta.

Kako naš portal nezvanično saznaje, na teritoriji Južnobačkog okruga od jutros je bilo više od 60 dojava o postavljenim eksplozivnim napravama.

Podsetimo, prošle nedelje dojave su stigle na adresu Univerzitetskog kampusa u Novom Sadu, te su fakulteti i studentski domovi evakuisani. Prvog dana juna nastava u ŠOSO „Milan Petrović“ je prekinuta, a đaci su evakuisani zbog dojave o bombi o čemu možete čitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1000.0 mb
Vetar: 10 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?