Ponovo protestne šetnje petkom u Novom Sadu

19:05:00 15.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Učesnici protesta „Jedan od pet miliona“ u petak, 17. maja, ponovo će ići u protestnu šetnju novosadskim ulicama. Protest će početi u 19 časova, na platou Srpskog narodnog pozorišta.

Ponovo protestne šetnje petkom u Novom Sadu


Prisutnima će se pre šetnje obratiti gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović i predsednik beogradske opštine Stari grad Marko Bastać. Kako navode organizatori, šetnja će ići centralnim ulicama, a završiće se ispred Studija M u Ulici Ignjata Pavlasa.

Budući da se ove nedelje navršava četiri meseca od početka novosadskih protesta, prisutni će se ovog petka osvrnuti i na tok i domete okupljanja.

Moderator skupa na Pozorišnom trgu biće student Nikola Sibinčić, njegov kolega Aleksa Šorak će u ime inicijative „1 od 5 miliona“ odgovoriti na pitanja koja su postavili i pokrenuli učesnici prošlog protestnog skupa, dok će studentkinja Akademije umetnosti Tea Vukadin odjaviti skup kao što je činila i na većini dosadašnjih okupljanja“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?