Popovi i dalje kolima kroz pešačku zonu

16:10:00 05.10.2015, Komentara: 6

Novi Sad - Popovi i dalje koriste pešačku zonu u strogom centru Novog Sada za vožnju automobila. Pre pet meseci su mediji preneli sličan događaj, kada je reagovala i Eparhija bačka saopštenjem da ne postoji alternativni put osim vožnje kroz centar.

Postavlja se pitanje da li je automobilima uopšte mesto u pešačkoj zoni, ili je korišćenje obližnjih parkirališta, pa čak i nogu, suviše radikalna ideja.

Popovi i dalje kolima kroz pešačku zonuIzvor: @NS_Shmizla


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

6 komentar(a)

Milan Sinadinović, lekar

Dostavna vozila ulaze u pešačku zonu, što nebi i sveštenička !?
Možemo ih ispoštovati za toliko..Međutim, problem je u tome što nam sveštenici bodu oči luksuznim kolima...Popovi bre, može li nešto skromnije? Pa Vi ste nam oličenje skromnosti!


Za @Milan Sinadinovic

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Sta popovi dostavljaju? Ispostovati ih zbog cega?
Zar u Ustavu ne pise da je drzava sekularna, zasto se svestenstvu dozvoljava svasta?
Crkva je postala prava mafija, pod plastom vere: skuplja pare, ne placa porez, voze luksuzne automobile.


Milan

Zašto bi bilo dozvoljeno bilo kome da se bahato ponaša i vozilima ulazi u pešačku zonu, postoje parkinzi i tačka, zašto da neko ima prednosti u odnosu na bilo kog drugog gradjanina u ovoj državi!?


Ivan

, *.adsl-3.sezampro.rs

Ajde ne lupajte ni vescu ni komentarima...Niti sam pravoslavac niti sam nacionalista, ali ovo sto na sta su sad prinidjeni je cista logika. Zar niko od vas sa sajta nije pogledao da Trg rebiblike jos nije gotov i da sa te strane ne mogu da udju u svoju garazu i da imaju dozvolu i jedinu mogucnost da udju u zonu na drug ulaz. Niti ko od njih juri niti je iko od njih bilo koga uplasio i poslednji put kada je ova slicna vest objavljena pljustale su tuzbe i demanti jer je sve ovo tentenciozno napisano.


Za @Ivan

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Nema tu logike - pesacka zona treba da bude samo za pesake i tacka. Kakva vozila, kakve garaze, kakve pm?


NS_Shmizla

, *.static.sbb.rs

Bez obzira na radove na Trgu Republike, niko nije "prinudjen" da se automobilima krece kroz pesacku zonu. Kako mislite da se snalaze stanari Daniciceve i Trga Republike? Ulica Zlatne Grede je otvorena za saobracaj. Potrebno je samo malo vise strpljena da bi se civilizovano ukljucili u automobilski saobracaj.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?