Popravka asfalta u ulicama na Telepu

16:10:00 19.10.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Nekoliko najprometnijih ulica u novosadskom naselju Telep će, pred zimski period, zahvaljujući radovima na obnovi kolovozne konstrukcije, imati mnogo bolje uslove za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Popravka asfalta u ulicama na Telepu

foto: Grad Novi Sad

Nakon što su sanirane ulice Ćirila i Metodija (deonica od kružnog toka do Feješ Klare), Ilariona Ruvarca i Melhiora Erdujheljija, u toku su radovi na popravci kolovoza asfaltom u Ulici Senteleki Kornela.

- Radovi u ovoj ulici, koji podrazumevaju struganje devastiranog i postavljanje novog sloja asfalta, počeli su u sredu, 12. oktobra i odvijaju se pod saobraćajem. Do obustave saobraćaja, na deonici od Ulice Stanoja Glavaša do Ulice Ćirila i Metodija, doći će u četvrtak, 20. oktobra, dok se budu izvodili radovi na asfaltiranju. Po završetku radova u Ulici Senteleki Kornela, što se očekuje u petak, 21. oktobra, počeće radovi u preostalom delu Ulice Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića – navedeno je u saopštenju.

Ulica Ćirila i Metodija će biti prohodna za saobraćaj u narednih nekoliko dana, a po planiranoj dinamici radovi na asfaltiranju obavljaće se u ponedeljak, 24. oktobra, kada će doći do obustave saobraćaja u navedenom delu ove ulice.

Ne zaboravite da su u toku radovi i na drugim lokacijama u gradu. Pored radova na Bulevaru Mihajla Pupina i Futoškom putu, u završnoj fazi je sanacija kolovoza u Vojvođanskoj ulici (deonica od Vere Pavlović do Puškinove), kao i u Ulici Kralja Petra I u Veterniku. Redovno odvijanje saobraćaja u obe ulice biće uspostavljeno najkasnije u četvrtak.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?