Popravka kolovoza u Ulici Jovana Subotića menja trasu kretanja autobusa na linijama 1, 5, 5N, 8 i 17

19:06:00 15.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Sutra počinju radovi u Ulici Jovana Subotića, jednoj od centralnih gradskih ulica, koja je, zbog izrazitih oštećenja kolovoza kao posledice velike protočnosti saobraćaja, određena kao prioritetna za urgentnu sanaciju.

Popravka kolovoza u Ulici Jovana Subotića menja trasu kretanja autobusa na linijama 1, 5, 5N, 8 i 17

U prvoj fazi radovi će se izvoditi u delu od Kisačke ulice do Ulice vojvode Bojovića (bez raskrsnica), tako da će, na toj deonici, do 1. jula biti obustavljen saobraćaj.


Autobusi na linijama 1, 5, 5N, 8 i 17 menjaju trasu kretanja


Sanacija kolovoza od sutra menja trasu kretanja autobusa GSP-a na linijama 1, 5, 5N, 8 i 17.

Autobusi na liniji 5 koji saobraćaju sa Temerinskog puta, od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke, skreću desno u Kisačku, pa levo na Bulevar kralja Petra I, potom levo na Bulevar oslobođenja, pa desno u ulicu Novosadskog sajma i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Avijatičarskog naselja saobraćaju od raskrsnice ulica Novosadskog sajma i Bulevara oslobođenja, levo u Bulevar oslobođenja, pa desno u Bulevar kralja Petra I, potom desno u Kisačku ulicu, zatim levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, autobusi će koristiti redovna stajališta kod Lutrije na Bulevaru oslobođenja.


Na liniji 5N sa Temerinskog puta, autobusi od raskrsnice ulica Temerinske i Kisačke saobraćaju desno u Kisačku ulicu, pa levo na Bulevar kralja Petra I, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Železničke stanice, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I, autobusi saobraćaju levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste redovna stajališta drugih linija.


Na linijama 1 i 17, autobusi koji idu u smeru ka centru, od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara kralja Petra I saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, pa levo u ulicu Braće Jovandić, potom ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića do Jovana Subotića gde skreću desno u Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru od centra, na liniji 1, od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u ulicu Vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevar kralja Petra I, potom desno na Bulevar kralja Petra I, pa levo u Kisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama 1 i 17, na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.


Na liniji 8, autobuski sa Novog naselja, od raskrsnice Bulevara kralja Petra I i ulice Braće Jovandić saobraćaju desno u ulicu Braće Jovandić, potom idu pravo do Jovana Subotića gde skreću desno u ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Sa Štranda, autobusi od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića, skreću levo u ulicu Vojvode Bojovića, potom saobraćaju Žitnim trgom i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, pa levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na liniji 8, na izmenjenom delu trase, koriste redovna stajališta drugih linija.


Nakon završetka prve faze, radovi će biti nastaljeni u drugom delu Ulice Jovana Subotića, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
26°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1012.1 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?