Popravljaju se pešačke i biciklističke staze, uređuju bankine i pripremaju ulice asfaltiranje

19:09:00 30.09.2024, Komentara: 0


Novi Sad – Radnici JKP „Put“, na više lokacija, popravljaju pešačke i biciklističke staze, uređuju bankine i pripremaju ulice za popravku kolovoza asfaltom.

Popravljaju se pešačke i biciklističke staze, uređuju bankine i pripremaju ulice asfaltiranje



Biciklistička staza se popravlja na Rumenačkom putu od ulice Oblačića Rada do Avijatičarske, dok se u Rumenačkoj popravlja pešačka staza i asfaltiraju raskopane površine na kolovozu. U Kornelija Stankovića se popravljaju oštećenja na kolovozu.

U ulicama Đurđevka, Lepe Kate, Ružin venac i Donje provalije u Bockama i kraku ulice Branka Bajića u Novom Sadu izvode se pripremni radovi za popravku kolovoza. U Javorovoj ulici u Bockama uređuju se bankine.

Na raskrsnicama Janka Veselinovića i Janka Čmelika, Puta novosadskog partizanskog odreda i Kisačkog puta i između Kisačkog puta i Sentandrejskog puta uklanjaju se ivičnjaci na biciklističkim stazama.

U Jevrejskoj, Futoškoj, Maksima Gorkog, te raskrsnicama Novosadske sa Ive Lole Ribara u Veterniku i Dimitrija Tucovića i Bulevara oslobođenja u Novom Sadu izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Putari su i prethodnih dana imali pune ruke posla. Završeno je asfaltiranje ulice Breza u Petrovaradinu i Biće Kesića u Stepanovićevu, kao i popravka pešačke staze u Železničkoj ulici u Sremskoj Kamenici. U Rumenačkoj, na uglu Kisačke i Hadži Đerine i na prilazima mostu Duga su popravljena oštećenja na pešačkim stazama, a u ulici Filipa Višnjića i Partizanskoj je popravljen kolovoz.


Foto: JKP Put


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Nema podataka
°
Vlažnost: %
Pritisak: mb
Vetar: m/s,
Uto 4° - 21° Pretežno sunčano
Sre 5° - 20° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?