Popunjena sva mesta za subotnji koncert klasične muzike za bebe

13:03:00 04.03.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Koncert Beogradske filharmonije, koji je namenjen isključivo bebama i njihovim roditeljima, biće održan u subotu, 7. marta u Galeriji Matice srpske. Pošto je broj mesta ograničen, sva mesta brzo su popunjena za oba termina, ali u Galeriji Matice srpske ističu da mesta panici nema, jer će koncerata uskoro biti još.

Popunjena sva mesta za subotnji koncert klasične muzike za bebe

foto: Galerija Matice srpske

Koncerti klasične muzike za bebe tradicionalno se svakog meseca održavaju u Galeriji Matice srpske, u sklopu projekta „Odrastanje uz umetnost“, a da bi mališani ostvarili prve susrete sa ovom umetnošću, iskusili nove zvuke, igrali i zabavili se na drugačiji način. Koncerti se realizuju u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada, a uz podršku Telenor fondacije.

Bebe će u subotu u dva termina - od 11 i od 12:30h, uživati u nastupu klarinetiste Mihajla Samorana i pijanistkinje Ivane Pavlović, u trajanju od po pola sata.

Svaka beba u poseti koncertima dobiće na poklon radosnicu u kojoj će roditelji moći da zabeleže i prve uspomene iz Galerije, a nakon koncerta, mališani će imati priliku za igru u vidu ostavljanja otisaka u boji na platnu ili fotografisanja ispred panoa.

Interesovanje je veliko za ove koncerte, a oba termina za ovu subotu već su popunjena. Ukoliko želite da se prijavite i povedete svoju bebu u novu avanturu u pratnji klasične muzike, pratite Fejsbuk stranicu Galerije Matice srpske ili zvaničan sajt ustanove za više detalja o budućim prijavama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 5 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?